Coverbeeld
De veiligheid van een 24/24 gezuiverde luchtomgeving
Effectief tegen virussen, bacteriën, schimmels, sporen, geuren, fijn stof, allergenen, formaldehyde.

Ons adres

Frans Vanderlindenlaan 4
8500 Kortrijk

Contacteer ons

T + 32 475 26 0518
lievendewaele@nanohub.be
NANOHUB is in 2018 ontstaan als een innovatieve start-up met als doel oplossingen te ontwikkelen op basis van innovatief nanomateriaal met het oog op energie-efficiëntie en de kwaliteit van het milieu.
Voor het welzijn van mensen en het conserveren van groenten en fruit.

Fotokatalyse

De fotokatalyse is een natuurlijk fenomeen waarbij een stof, bekend als fotokatalysator, de snelheid van een chemische reactie wijzigt door de werking van licht (natuurlijk of kunstmatig).

De oplossingen

Luchtbehandelingsoplossingen voor de fruit- en groentensector ontwikkeld door NANOHUB.

De luchtkwaliteit

Binnenlucht speelt direct of indirect een belangrijke rol voor het welzijn van mensen; het is een van de belangrijkste factoren voor de gezondheid van de mens.
Effect van een Levante 250 in een klaslokaal.
Effect van een Levante 250 in een kantoorruimte

Nano Hub producten

Scirocco 250

Deze toestellen zijn aanbevolen voor kantoren, winkels en voor alle omgevingen die een...

Bora 250

BORA 250 is geschikt voor stadsbussen en touringcars. Het is een robuust toestel met een...

Espero 100

Deze oplossing wordt aanbevolen voor woningen, kantoren, winkels en voor al die ruimten met een...

Vul het formulier in om alle maatoplossingen en
-producten van NANOHUB te ontdekken. We zorgen spoedig voor een passend antwoord.
COVID-19 noodgeval
De nieuwe filter getest door San Raffaele Hospital in Milan, is effectief tegen SARS-CoV-2 (verantwoordelijkheid COVID-19)

Na het testen van de apparaten met fotokatalytische technologie op VOC's, bacteriën, sporen, schimmels en allergenen, heeft NANOHUB een nieuwe filter ("KtV") gepatenteerd die bestaat uit een fotokatalytische reactor van de laatste generatie waarin een antibacterieel en antiviraal weefsel is aangebracht, waarvan de gezamenlijke werking het mogelijk maakt om de lucht uiterst effectief te zuiveren.

De filter werd getest op het Covid-19 besmettelijke virus (SARS-CoV2) door de Viral Pathogenesis en Biosecurity Unit van het San Raffaele Ziekenhuis in Milaan, onder leiding van Dr. Elisa Vicenzi.

 

TOTALE DEACTIVATIE VAN DE VIRUS IN SLECHTS 30 MINUTEN — In de onderstaande grafiek worden de resultaten van de virale vermindering weergegeven (uitgedrukt in plaquevormende eenheden PFU/ml), berekend door het tellen van de plaques in de test in  het San Raffaele Ziekenhuis - Virale Pathogenese en Biosecurity Unit.

Uit de gegevens blijkt dat het besmettelijke virale niveau van SARS-CoV-2 in 10 minuten met 98% is gedeactiveerd; in 20 minuten met meer dan 99,8%. Na 30 minuten behandeling was het virus definitief vernietigd.

De NANOHUB-apparaten zijn - door het gebruik van de nieuwe gepatenteerde KtV filter - volledig conform  met de doelstellingen voor het verbeteren  van de binnenluchtkwaliteit  en zorgen er tevens voor dat de SARS-CoV-2-transmissie wordt ingeperkt en vertraagd.